Nail art: I love China Glaze secret peri-wink-le

p=20134 Nail art I love secret peri-wink-le

Geplaatst op 11/04/2012 om 06:36

China Glaze Secret Peri-wink-le is absoluut één van mijn favoriete lakjes. Ik heb al vaker nail arts laten zien met dit lakje. Bekijk hier alle artikelen waarin ik Secret Peri-wink-le draag. Ik was aan het bedenken wat voor nail art ik erop wilde, wit vind ik sowieso een erg leuke combi met dit kleurtje. Omdat ik geen “saaie” polkadots wilde maar toch even iets simpels werden het kleine hartjes, gemaakt met mijn dotting tool. Dit heb ik gedaan door eerst aan de ene kant een stip te zetten en die iets naar schuin naar beneden te “slepen” en vervolgens aan de andere kant ook zodat ze naar elkaar toe lopen. Het witte lakje is Catrice Snow Motion.

China Glaze Secret Peri-wink-le

secret peri-wink-le

secret peri-wink-le

secret peri-wink-le

Wat vinden jullie van deze nail art?

Liefs,

Sisier


Gelabeld als: