outfit: Yellow!

p=20192 OOTD Yellow!

Geplaatst op 20/04/2012 om 06:00

Ik hou wel van een beetje kleur, misschien hebben jullie dat wel gemerkt in sommige van mijn nail arts en outfits, ik draag bijvoorbeeld vaak fel gekleurde topjes en heb ook een knalgroene blazer. Deze gele broek heb ik laatst al in een shoplog video laten zien, vandaag dus een outfit ermee. Ik heb nog nooit eerder een gekleurde broek gedragen dus ik heb gewoon maar iets geprobeerd qua combineren. Voor nu is de outfit nog wel wat te zomers.

Het shirtje had ik ook nog nooit eerder gedragen, van de winter gekocht in de sale bij de zara, hij kwam langs in dit shoplog video. Ik heb expres geen ketting om gedaan omdat ik dat niet zo vond passen bij het shirtje.

Mijn broertje heeft de foto’s gemaakt, zonder dat ik het door had maakte hij ook een foto van alleen de broek, die eigenlijk best wel leuk is geworden vind ik :)

Close up van de ring en het armbandje:

En de oorbellen:

  • Broek: primark
  • t-shirt: Zara
  • Oorbellen: Primark
  • armband: Primark
  • Ring: Action
  • Schoenen: Björn Borg

Wat vinden jullie van deze outfit, zou je zelf ook een gele broek dagen?

<

h1>Liefs,

<

h1>Sisier


Gelabeld als: