Tip: Noosa look-a-like armbanden Action

p=23417 Tip: Noosa look a like armbanden Action

Geplaatst op 02/06/2012 om 06:00

Gister spotte ik iets leuks bij de action, dat ik even wil delen. Bij de action zijn er nu armbanden te koop die heel erg veel lijken op de Noosa armbanden. Noosa armbanden hebben een soort klik systeem waarmee je “chunks” op het bandje kunt klikken en ook omwisselen. Ik heb nooit een Noosa armband in het echt gezien dus ik kan jullie niet precies vertellen wat de verschillen zijn. Een Noosa armband is als het goed is van leer gemaakt en ik denk dat deze sowieso niet van leer zijn. Ik heb helaas ook geen idee of de maat van de “chunks” hetzelfde is.

De armbandjes zijn in 5 kleuren te krijgen, ik heb zelf de roze niet gekocht. Ik heb een witte, grijze, bruine en zwarte. Een armband kost €1,49 en bevat 6 “chunks”, drie stuks zitten al op de armband geklikt en drie zitten er nog los bij. Een groot verschil met de Noosa armbanden is dus in elk geval de prijs.

Zo zien de armbandjes er uit. Ze sluiten met twee druk knoopjes.

Ik heb zelf erg smalle polsen, bij mij vallen de armbandjes dus ook vrij ruim.

Je kunt hem echter ook wat strakker maken door 1 knoopje over te slaan. Ik zit er zelf nog aan te denken om de restvan de armband af te knippen, zodat er maar 1 knoopje over blijft.

Hij sluit zo veel beter aan:

Je kunt dus lekker combineren met de chunks en omdat ze ook zo goedkoop zijn heb ik dus ook maar meteen meerdere kleuren bandjes gekocht :)

In de action waar ik was was het schap trouwens al vrij leeg, dus als je ze wil hebben zou ik zo snel mogelijk even gaan kijken bij de action.

Liefs,

Sisier


Gelabeld als: