Wollen zooltjes van de action

Soms heb ik echt het idee dat ik te veel artikelen schrijf die iets te maken hebben met de action… Nu ook weer maar ik kon het toch niet laten. Bij de action worden wollen inlegzooltjes verkocht voor €0,55 en je voeten blijven er warmer mee! Ideaal voor in de winter. Ze zijn vrij dun dus passen daardoor makkelijk in je schoenen.

Dit zijn de zooltjes. Op de verpakking staat dus dat ze van wol zijn, al vraag ik me af of het echt wol is.

De zooltjes moet je zelf op maat knippen, het is even werk maar uiteindelijk is het eigenlijk wel erg handig want zo kun je ze zelf goed passend maken in je schoenen. Ik zou NIET langs de lijntjes knippen op de achterkant, dat klopt niet.

Zelf heb ik het linker zooltje op z’n kop in mijn rechter laars gedaan (dus de onderkant naar boven). Vervolgens heb ik hem goed in de neus geduwd en toen in mijn laars met een pen een streep gezet langs de neus van de schoen (dus met de pen in mijn laars het zooltje afgetekend). Deze lijn heb ik aangehouden maar ik heb er wel ruimer omheen geknipt , een cm ongeveer, maar je kunt beter later nog iets extra er af knippen dan dat je hem te klein knipt! Bij mij zat het zooltje toen meteen perfect en het tweede zooltje maak je natuurlijk simpel op maat door hem tegen je eerste zooltje te houden en er langs te knippen. Ik heb vrij grote voeten maar ik hoefde alleen iets vooraan aan één zijkant en helemaal vooraan bij de punt eraf te halen en ze waren al goed.

De zooltjes zitten lekker zacht en het is warmer aan je voeten :)

Liefs,

Sisier

Reageer op dit artikel