p=20275 Het ontbijt op een heerlijke zondagmorgen

Het ontbijt op een heerlijke zondagmorgen

Op zondagmorgen ontbijten wij meestal wat uitgebreider dan normaal. We hebben dan warme broodjes, croissantjes en gekookte eieren. Soms ben ik degene die het ontbijt klaar maakt, want om 9 uur ‘s morgens slaat mijn maag echt op hol – haha. Onderstaande foto’s zijn niet van een reguliere zondagmorgen, maar van het Paasontbijt.

Het paasontbijt

Ontbijten op zondagmorgen.
Jullie zien hier zoete broodjes, matzes, een glas jus d’orange, thee en een eitje.
De dag beginnen met vers brood, een eitje en vers sap.
Onze stokoude kater Gizmo komt ook geregeld bedelen om een ontbijtje. Hij is echter nog steeds geen vegetariër.

Sinds kort eten wij eigenlijk nog alleen maar zelfgebakken brood; het is een hobby van mijn moeder geworden om zelf brood te bakken. Ook de Paasstol heeft mijn moeder zelf gebakken.

Een lekker ontbijtje met zachte broodjes, matzes en zelfgebakken stol.
De stol heeft mijn moeder zelf gemaakt. Hij was erg lekker.
Het ontbijt op een heerlijke zondagmorgen.
Eigenlijk weer een soortgelijke foto als de eerste foto. Jullie zien matzes en zoete broodjes. Verder ook eieren, thee en sinaasappelsap.

Waar kunnen jullie van genieten op een zondagmorgen?

Danice

Je bent dus nieuwsgierig geworden naar wie ik ben. Dan zal ik je snel wat meer over mezelf vertellen. Op het internet is mijn naam Danice, de roepnaam van mijn oma waar ik dan wel weer vernoemd naar ben. Ik ben de oprichter van Maccia.nl, een blog dat ik sinds 2010 met liefde beheer. Ik ben een tikkeltje excentriek, nieuwsgierig en extreem kritisch (ook naar mezelf toe). Die hoge druk is soms best lastig, vooral in sociale relaties. Toch is dat ook wat me staande weet te houden in een wereld waar ik geen grip op heb. Ik analyseer mijn probleem (dat geen probleem mag heten), gooi er tig scenario's op los en kom na lang wikken en wegen tot een conclusie. Daarvan zie je het resultaat terug in de naam van dit blog en in mijn artikelen. Het leven is je namelijk gegeven, maar hoe je dat doet, daar zal je zelf achter zien te komen door te leren. Leren doen we iedere dag. Of je nu al jaren een betaalde baan hebt, op school zit of een thuisblijfmoeder bent. Het zijn de kleine dingen die tellen en daarom deel ik graag met jullie wat ik zoal 'geleerd' heb. Dat kan een handigheid zijn in het opvouwen van de was, maar ook hoe je een spetterende presentatie in elkaar zet. Daarnaast ben en blijf ik ook een vrouw van in de 20 en gaan mijn interesses verder uit naar cosmetica- en verzorgingsproducten. In 2015 hoop ik de opleiding Geneeskunde af te ronden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *