p=19845 duochrome pigmenten voor nagellak

duochrome pigmenten voor nagellak

Laatst kwam ik iets (voor mij) nieuws tegen (via een forum): pigmenten die je in doorzichtige nagellak doet waarmee je een duochrome nagellakje creëert. De pigmenten zijn een soort poeder. Op ebay verkoopt deze seller de pigmenten, je kunt er 2 of 5 tegelijk bestellen. Voor 2 pigmenten betaal je $11.99 en $2.29 verzendkosten. Op deze blog zijn van alle kleuren swatches terug te vinden. Swatches deel 1 en swatches deel 2.

Kelly van Laquertastic had 2 zakjes pigment besteld, nummer 35202 en nummer 221501.

foto van: Kelly van http://lacquertastic.blogspot.com

Zij had van beide pigmenten een beetje in doorzichtige essence nagellakjes gedaan. Omdat ze nog heel veel over had mengde ze ook voor andere mensen lakjes dus heb ik ze beide bij haar besteld. Misschien dus een tip om het met meerdere meiden samen te bestellen.

Zo zien de lakjes er uit in het potje, niks bijzonders zou je zeggen…

Maar wanneer je ze over zwarte nagellak heen lakt: (links nr 35202 en rechts nr 221501)

foto van: Kelly van http://lacquertastic.blogspot.com

Omdat ik niet kon kiezen heb ik beide lakjes opgedaan. Ik kreeg ze soms vrij lastig op de foto, dus veel foto’s. De foto’s zijn zonder topcoat. Op mijn rechterhand heb ik nummer 35202. Deze is wat meer duochrome, meestal zie je zowel blauw als paars op je nagels.

En op mijn linkerhand nummer 221501. Deze is iets minder duochrome, meestal zie je vooral groen en soms onder een behpaalde hoek blauw. Het blauw kreeg ik bijna niet op de foto helaas.

Kenden jullie dit al?

<

h1>Liefs,

<

h1>Sisier

Sisier

Hallo allemaal. Ik ben dus Sisier. Misschien ben je het hier en daar al wel eens tegen gekomen maar eigenlijk heet ik Simone. Sisier komt van mijn sieraden lijn: Simone’s Sieraden. Momenteel ligt dat een beetje stil maar in de toekomst gaan jullie daar hopelijk wat meer van zien. Ik kom uit Rotterdam en woon en studeer tegenwoordig in Utrecht.Mijn hobby’s zijn: creatief bezig zijn, dieren en natuurlijk bloggen. Van mij zul je veel "doe het zelf" artikelen langs zien komen en ook “mijn” poes Fibi mag natuurlijk niet ontbreken op onze blog.

9 thoughts on “duochrome pigmenten voor nagellak

  1. heel gaaf! wil zelf ook nog graag holographic poeder bestellen maar dat is ook best duur. en om het zelf te mengen is nog best lastig,als de verhouding net niet goed is verdwijnt het hele effect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *