Wollen inlegzolen te koop bij de Action

Wollen inlegzolen te koop bij de Action

Soms heb ik echt het idee dat ik te veel artikelen schrijf die iets te maken hebben met de Action. Nu ook weer maar ik kon het toch niet laten. Bij de Action worden wollen inlegzooltjes verkocht voor €0,55 en je voeten blijven er warmer mee! Ideaal voor in de winter. Ze zijn vrij dun en passen daardoor makkelijk in je schoenen.

Dit zijn de zooltjes. Op de verpakking staat dus dat ze van wol zijn, al vraag ik me af of het echt wol is.

De wollen inlegzolen moet je zelf op maat knippen. Het is even wat werk, maar uiteindelijk is het wel erg handig. Zo kun je immers ze zelf goed passend maken in je schoenen. Ik zou NIET langs de lijntjes knippen op de achterkant, dat klopt niet.

Zelf heb ik het linker zooltje op z’n kop in mijn rechter laars gedaan (dus de onderkant naar boven). Vervolgens heb ik hem goed in de neus geduwd en toen in mijn laars met een pen een streep gezet langs de neus van de schoen (dus met de pen in mijn laars het zooltje afgetekend). Deze lijn heb ik aangehouden maar ik heb er wel ruimer omheen geknipt , een centimeter ongeveer. Je kunt beter later nog iets extra er af knippen dan dat je hem te klein knipt!

Bij mij zat het zooltje toen meteen perfect. Het tweede zooltje maak je natuurlijk simpel op maat door hem tegen je eerste zooltje te houden en er langs te knippen. Ik heb vrij grote voeten maar ik hoefde alleen iets vooraan aan één zijkant en helemaal vooraan bij de punt eraf te halen en ze waren al goed.

De zooltjes zitten lekker zacht en het is warmer aan je voeten 🙂

Liefs,

Sisier

Sisier

Hallo allemaal. Ik ben dus Sisier. Misschien ben je het hier en daar al wel eens tegen gekomen maar eigenlijk heet ik Simone. Sisier komt van mijn sieraden lijn: Simone’s Sieraden. Momenteel ligt dat een beetje stil maar in de toekomst gaan jullie daar hopelijk wat meer van zien. Ik kom uit Rotterdam en woon en studeer tegenwoordig in Utrecht.Mijn hobby’s zijn: creatief bezig zijn, dieren en natuurlijk bloggen. Van mij zul je veel "doe het zelf" artikelen langs zien komen en ook “mijn” poes Fibi mag natuurlijk niet ontbreken op onze blog.

4 thoughts on “Wollen inlegzolen te koop bij de Action

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *